24 de tineri activi şi implicaţi au misiunea de a te ajut să-ţi cunoşti şi să-ţi aperi drepturile. Află cum acţionează Echipa Mobilă în toată ţara!

Citește mai mult

Un CV corect formulat, cu informaţii relevante, este primul pas spre jobul pe care ţi-l doreşti. Vezi aici modelul de CV care îţi va asigura succesul!

Citește mai mult

Dacă îţi cunoşti drepturile socio-economice, eşti protejat la angajare, dar şi la locul de muncă. Aici găseşti toate resursele legale necesare!

Citește mai mult

Ţi-au fost încălcate drepturile la angajare sau la locul de muncă? Aici poţi face o reclamaţie, iar experţii noştri îţi vor oferi recomandări personalizate.

Citește mai mult

Tinerii și angajatorii

Tinerii și angajatorii. Drepturile tinerilor...

Noi ce facem? Pe noi cine ne ascultă? Pe noi cine ne protejează? Noi avem drepturi? ...

Pentru a viziona clic pe imagine

                                                                                    fam0

Campania „Acces la muncă decentă pentru TINEri” este desfășurată în cadrul proiectului ”Integrare socio-profesională pentru tinerii NEET”, implementat de Asociația Obștească pentru Copii și Tineret “FĂCLIA” din resursele acordate de Uniunea Europeană în cadrul Proiectului „Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern” co-finanțat și implementat de Fundația Soros-Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova, Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei și Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități.

Cum să-ți alegi un loc de muncă?

alege ce-ți place
Ai decis deja ce vrei să devii în viitor? Toate profesiile sunt importante. Brutar sau profesor universitar, nu există alegeri bune sau rele. Există doar profesii care îți plac și te motivează să devii cel mai bun. Pe acestea te susținem să le alegi!Citeste mai mult

get-involved

Fundația CNV InternationalAsociația Obștească pentru Copii și Tineret “Făclia” și Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova  (CNSM) sunt trei organizații care sunt îndreptate spre tineretul din Moldova și vor să facă o schimbare.
cnsm facliacnv-international