Construieşte-ţi cariera pas cu pas! Participă la stagiul de orientare în carieră: Călărași, Căușeni

Orientarea în carieră a devenit astăzi mai mult decît utilă. Şi asta pentru că îți oferă şansa de a lua o decizie informată şi raţională privind viitorul tău profesional.

Dacă ești un tînăr din raionul Călărași, Căușeni sau din stînga Nistrului, ești invitat să participi la stagiile de ghidare în carieră, care vor avea loc în perioada 9- 11 mai curent.

În cadrul acestor training-uri vei învăţa să-ți descoperi aptitudinile și abilitățile, să-ți formezi deprinderi, să-ți dezvolți încrederea în forțele proprii și să-ți stabilești scopuri pe termen scurt, mediu și lung în orice acțiune pe care o întreprinzi.  

De asemenea, vei învăța ce este comunicarea asertivă și cît de importantă este aceasta pentru carieră, ce trasee educaționale și profesionale poți alege pentru a avea cariera pe care ți-o dorești.

Acest stagiu te va ajuta să-ți cunoști şi să-ți evaluezi potenţialul, să-ți planifici viitorul profesional şi să identifici acţiunile și resursele necesare pentru a-ți urma cariera.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+373 236 20288 sau +373 69075820

Stagiul de formare „Ghidarea în carieră a tinerilor” face parte din proiectul „Muncă decentă pentru TINEri - îmbunătățirea situației socio-economice a tinerilor din Moldova prin abilitarea acestora și a societății civile”, implementat de Fundația CNV International, Asociaţia Obştească pentru Copii şi Tineret „Făclia” și Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova, proiect susținut financiar de către Uniunea Europeană.