Cum să-ți alegi un loc de muncă?

Cum să-ți alegi un loc de muncă?

alege ce-ți place
Ai decis deja ce vrei să devii în viitor? Toate profesiile sunt importante. Brutar sau profesor universitar, nu există alegeri bune sau rele. Există doar profesii care îți plac și te motivează să devii cel mai bun. Pe acestea te susținem să le alegi!

oferă-ți o șansă
Nu e nevoie să fii bogat ca să reușești, să vii dintr-o familie perfectă sau să ai relații. Cunoștințele sunt valoarea care va fi mereu apreciată. Ele ne oferă șanse egale tuturor spre o viață mai bună. Celor bogați și săraci, din oraș sau de la țară, celor sănătoși sau cu nevoi speciale. Te încurajăm să folosești această șansă și să aduni cât mai multe cunoștințe de-a lungul vieții.

cunoaște-ți drepturile socio-economice
Te îndemnăm să fii mereu informat. Cunoscându-ți drepturile vei putea să te aperi. Vei avea mai multă încredere în a-ți găsi postul de muncă dorit. Să lucrezi într-un mediu prietenos și să te bucuri de beneficii materiale și profesionale.

implică-te
Pentru a avea mai multă încredere, pentru a-ți cunoaște mai bine drepturile socio-economice, pentru a pleda pentru drepturile tale și a promova Munca Decentă, te invităm să participi în proiectul nostru. Află mai multe despre proiect și activitățile în care te poţi implica aici.