Istorii de succes

Deonisie-Stepanenco

Deonisie Stepanenco, elev în anul IV, specialitatea Electroenergetică
Am ajuns la concluzia că teoria studiată de noi corespunde în mare parte realității, însă necesită o integrare, o interpretare din punct de vedere al aplicării în condițiile reale de muncă. Comunicarea cu tutorele este de mare ajutor la integrarea în mediul de lucru și merită valorificată în timpul stagiilor de practică.

Nina-Ciobanu

Nina Ciobanu, elevă în anul III, specialitatea Electroenergetică
Experiența acumulată m-a convins de corectitudinea mottou-lui lui Thomas Edison care zicea că cel mai mare neajuns al nostru este că renunțăm prea repede, iar cel mai corect drum spre succes este să mai încerci o dată.

Stefan-Dragan

Ștefan Dragan, elev în anul III, specialitatea Electroenergetică.
Am așteptat acest stagiu pentru a mă convinge de corectitudinea alegerii profesionale. Am descoperit oportunitățile de dezvoltare a carierei și apreciez faptul că am avut posibilitatea să activez alături de un profesionist cu experiență vastă în domeniu.

Constantin-Gratii

Constantin Gratii, elev în anul IV, specialitatea Electroenergetică
La momentul implicării în stagiul de practică aveam deja experiența unui stagiu de 3 săptămâni realizat anterior. Aceasta m-a ajutat să conștientizez că domeniul energetic are o perspectivă foarte vastă, iar datorită acestui program am cunoscut persoane și istorii de succes ce m-au inspirat să investesc mai mult în dezvoltarea carierei profesionale. Am primit sfaturi utile din prima sursă referitor la angajare în câmpul muncii pe care cu siguranță le voi aplica în viitorul apropiat.

Mihail-Cebotari

Mihail Cebotari, elev în anul III, specialitatea Metrologie, standarde, control și certificarea producției
Implicarea în program a fost o provocare să aplic cunoștințele și abilitățile acumulate pe parcursul anilor. Am înțeles că în fața noastră sunt lucruri interesante pe care noi, tinerii specialiști, treptat le vom descoperi. Este important, totuși, ca pe parcursul acestui proces să avem susținerea persoanelor cu experiență în domeniu.

Cristina-Garabajiu

Cristina Garabajiu, elevă în anul IV, specialitatea Metrologie, standarde, control și certificarea producției
Mă bucur că am avut șansa să culeg informații de la specialiști în domeniul metrologic, să înțeleg unde am ajuns și cât mai am de crescut ca să ating succesul.

Constantin-Panu

Constantin Panu, elev în anul III, specialitatea Metrologie, standarde, control și certificarea producției.
Mi-am dezvoltat competențe de liberă comunicare, am urcat o nouă treaptă de dezvoltare descoperind noi idei. Consider că acum, după ce am văzut cum funcționează lucrurile în practică, pot să-mi evaluez obiectiv punctele forte, dar și să identific aspectele la care trebuie să mai lucrez pentru a deveni un bun profesionist. Viitorul este creat de noi, tinerii specialiști!

Ion-Mocreac

Ion Mocreac, elev în anul III, specialitatea Metrologie, standarde, control și certificarea producției
Un punct forte al stagiului l-a constituit faptul că am putut să îi demonstrez angajatorului că am cunoștințe și potențial. Sunt sigur că prin implicare și depunerea unui mic efort voi fi angajat în curând și voi deveni un bun profesionist.

Nicolae-Gardasin

Nicolae Gardașin, elev anul III, specialitatea Metrologie, standarde, control și certificarea producției
În opinia mea, Asociația „Făclia” ne-a motivat să gândim într-un mod mai diferit și să apreciem importanța muncii în echipă pentru motivarea angajatului. Apreciez cu notă maximă stagiul, fiindcă am aflat informații utile și am învățat prin acțiune pe parcursul orelor petrecute la stagiul de practică.

Victor-Mihalceanu

Victor Mihalceanu, elev în anul III, specialitatea Electromecanică, Colegiul Politehnic din Chișinău
Motivat de dorința de participare la un stagiu de practică suplimentar, interesat faţă de diferite idei noi, în special aplicarea dispozitivelor electrotehnice în toate domeniile vieţii, inclusiv cel industrial, m-au determinat să particip în cadrul proiectului. Inovator în viziunea mea a fost procesul industrial observat în cadrul companiei, în special maşinile KOMAX, dar şi calitatea înaltă prezentă la fiecare etapă. Am fost permanent sprijinit atât de tutorele desemnat de companie, cât și de coordonatorul de practică din cadrul colegiului