Școala de vară „Cetățean activ – lider in devenire”


Asociația Obștească pentru Copii și Tineret „Făclia” lansează procesul de selectare a participanților la școala de vară „Cetățean activ – lider in devenire”, organizată în cadrul proiectului „Muncă decentă pentru TINEri - îmbunătățirea situației socio-economice a tinerilor din Moldova prin abilitarea acestora și a societății civile”, finanțat de Delegația Uniunii Europene în Moldova prin Instrumentul European pentru Democrație și Drepturile Omului și cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.

Dacă ești o persoană dinamică și energică, cu vîrsta cuprinsă între 16-18 ani, din raionul Ungheni, Fălești, Călărași sau Căușeni, dacă vrei să dezvolți liderul din tine, înscrie-te la școala de vară „Cetățean activ – lider in devenire”, care va avea loc în perioada 18-22 august 2013!

De ce să participi?
• Pentru a-ți dezvolta abilitățile de lider;
• Pentru a afla ce este cetățenia activă și care este rolul unui cetățean în viața comunității;
• Pentru a dobîndi mai multă încredere în forțele proprii, lucru indispensabil pentru un lider;
• Pentru a învăța să lucrezi în echipă, să comunici eficient și să negociezi;
• Pentru a învăța să te exprimi în mod creativ;
• Pentru a învăța să îți stabilești obiective personale de învățare;
• Pentru a beneficia de o atmosferă extraordinară de învățare nonformală, alături de alți 39 de tineri de la care vei putea să înveți și cu care vei putea să împărtășești din experiența ta;

Toate costurile legate de instruire - cazare, alimentare, transport, materiale, etc. vor fi acoperite de către organizatori.

Completează formularul de înscriere disponibil aici și expediază-l pînă pe 12 august 2013, la următoarele adrese de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. !This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!">