Profilul tinerilor din Moldova - obiectivul primelor întâlniri cu factorii de decizie

latin-america-business-conference-2010-0bCine sunt tinerii din Republica Moldova? Au sau nu acces la studii? Care sunt interesele şi aspiraţiile lor pentru viitor? Care sunt profesiile pe care le aleg de obicei? Cat de uşor îşi pot găsi un loc de muncă? Cine le reprezintă interesele? Sunt sau nu discriminaţi?

Prin răspunsuri la aceste întrebări, vrem să formulăm "profilul tinerilor de la noi din ţară". Pentru că orice acţiune are mai multe şanse de a fi eficientă atunci când e îndreptată spre necesități reale.

Pentru aceasta, am dedicat luna ianuarie 2013, întâlnirilor cu factorii de decizie din cele 4 regiuni ale proiectului, care sunt direct vizaţi şi afectaţi de tot ceea ce implică noţiunea de Muncă Decentă.

Rezultatele vor fi folosite pentru a stabili cine sunt actorii socio-economici şi organizaţiile societăţii civile relevante, cărora putem să ne adresăm să ne ajute în promovarea drepturilor socio-economice ale tinerilor. Și anume - prin crearea Comitetelor Consultative ale proiectului în Ungheni, Călăraşi, Căuşeni şi Făleşti.

Aplică acum!

Informația pe care dvs. o veți trimite va rămâne strict confidențială.