Meseria de bucătar - Mereu Actuală!

1

Potrivit barometrului profesiilor din Republica Moldova, meseria de „Bucătar” rămîine a fi una din cele mai solicitate pe piaţa muncii, deoarece indiferent de situaţia financiară din ţară sau de peste hotarele acesteia, alimentaţia este una din nevoile principale ce necesită a fi satisfăcută mereu.

Astfel, 16 persone pasionate de arta culinară, cu vîrsta cuprinsă între 17-35 ani, au urmat cursul de „Bucătar” în cadrul Cursurilor de formare profesională de scurtă durată şi au căpătat competenţe teoretice şi practice în ceea ce priveşte tehnologia preparării bucatelor reci şi calde, au învăţat normele sanitaro-igienice de folosire a utilajelor şi întreţinerea acestora. Tot în cadrul cursului au avut posibilitatea de a-şi dezvolta abilităţi de comunicare, colaborare şi dobîndirea încrederii în sine.

De notat că, Asociaţia Obştescă pentru Copii şi Tineret ”Făclia” desfăşoară cursuri de formare profesională de scurtă durată nu doar la meseria de „Bucătar”, dar şi pentru aşa meserii cum ar fi: Frizer, Manichiură-Pedichiură, Masor, Vînzător-Consultant, Chelner, Cusător.

Pentru a vă înregistra vă aşteptăm cu drag pe adresa: orașul Ungheni, str. Lacului nr. 3 sau ne puteţi contacta la telefon: 060 18 18 58 / 0236 2 02 88.

Poze din cadrul evenimentului puteți gasi aici.